UUTISET

31.03.2020

Katso uusi rengaspinoaja video

Frendix rengaspinoaja videolla näet pinoajan toiminnassa sekä sen hyvät puolet, joiden avulla rengassettien käsittely on nopeaa ja turvallista käsin koskematta.

Löydät lisää rengasvarasto videoita YouTube-kanavaltamme ja voit nyt myös seurata meitä Facebookin lisäksi myös Twitterissä ja Instagramissa.

Frendix YouTube

Frendix Facebook

Frendix Twitter

Frendix Instagram

16.03.2020

Onnistunut lanseeraus Modex -messuilla Atlannassa

Viime viikon Modex -messut Atlantassa ovat nyt takana päin ja Frendix on palannut Suomeen hyvillä mielin. Messuilta kertyi paljon kiinnostusta rengasvarastoratkaisuja kohtaan sekä hyvä määrä kiinnostuneita asiakaskontakteja. Tapahtuma inspiroi mukavasti kehitysideoita tulevaa varten ja nyt Frendix suuntaa katseensa rengasvarastojen myyntiin USA:n markkinoille Innolift kuormaajien lisäksi.

Kuvassa vasemmalla Frendix ja oikealla Frendix USA.

03.03.2020

Frendix rengasvarastot — rengashyllyt

Frendix TireStorage videolla esitellään kiinteitä seitsemän tason rengashyllyjä. Kiinteät pystyhyllyt ovat edullinen investointi uusille renkaille ja korkeasta tilasta on otettu kaikki hyöty irti.

Lisää tietoa:

Rengashyllyt

Varastonhallintaohjelma

18.02.2020

Frendix rengasvarastot US:n ensiesittelyssä

Frendix lanseeraa Frendix TireStorage rengasvarastot USA:n markkinoille ja tuotteita esitellään ensimmäistä kertaa Modex messuilla, Atlannassa 09.03 – 12.03.2020.

Messut keskittyvät valmistus- ja toimitusketjuratkaisuihin sekä oivalluksiin ja Modexissa on nähtävänä yli 900 erilaista näyttelyä ja osallistujia saapuu runsaasti ympäri maailmaa. 

Frendix esittelee tuotteitaan ständillä numero #6158.

19.12.2019

Frendix toivottaa Hyvää Joulua!

Frendix Oy viettää joululomaa viikolla 52 ja palaa taas työhön maanantaina 30.12.2019.

27.11.2019

Frendix Japani messuilla

FRENDIX JAPAN 🇯🇵 esittelee parhaillaan Innoliftia Tokyossa New Value Creation Exhibition 2019 näyttelyssä Tokyo Big Sitella. Näyttelyyn osallistuu pieniä ja keskisuuria yrityksiä noin 380.

Frendix Japani 

New Value Creation Exhibition 2019, Tokyo Big Site

27.11.2019

Uudet Innolift mallit ensiesittelyssä

Innolift mallit: IL1000 ja IXL800 olivat ensiesittelyssä Puolassa Translogistica messuilla 5-7.11.2019. Paikalla olivat edustamassa Frendixin Suomen pääkonttori, Frendix Puola Silar sekä WM System.

Frendix Puola

Translogistica Puola

17.10.2019

Innolift messuilla Ranskassa

Habrial, Frendixin Ranskan jälleenmyyjä esitteli Innoliftia viime viikolla messuilla Sepem, Angersissa. Tapahtumassa oli lähes 600 esittelijää ja 6000 vierailijaa.

Innolift Ranska: http://innolift.fr/

Habrial Ranska: http://www.habrial.fr/fr/

Sepem Angers: https://angers.sepem-industries.com

 

11.10.2019

Frendix Belgiassa

Frendix ja Mabo tutustuivat automaattitrukkeihin Belgiassa tällä viikolla.

03.10.2019

Ensimmäinen Frendix rengasvarasto Japaniin

Frendix Oy on toimittanut ensimmäisen rengasvaraston IA:lle, jonka varastoon mahtuu lähes 19 000 rengasta. Toimitus onnistui aikataulun mukaisesti ja asiakas oli erittäin tyytyväinen Frendix Oy:n toimittamaan uuteen logistiikkaratkaisuun. Kaikki asiakkaan logistiikkatoiminnot tehostuivat merkittävästi ja työergonomia parani huomattavasti.

Ensimmäinen Frendix rengasvarasto Japanissa.

Vasemmalla IA, keskellä Frendix Oy ja oikealla Frendix Japani.

03.10.2019

Frendix Japani esittelemässä Innoliftia, rengashyllyjä sekä rengaspinoajia

Frendix rengashyllyt, rengaspinoajat sekä Innoliftit esillä Makuhari Messe:ssä, joka kuuluu Japanin suurimpiin tapahtumakeskuksiin. Tapahtuma sijaitsee Tokiossa ja Frendix Japani esittelee tuotteita Beegle näyttelyssä.

Frendix Japani: https://frendixjapan.com/

Makuhari Messe: https://www.m-messe.co.jp/sp/en/

Makuhari Messe, Tokio, 2019

30.08.2019

Kemas Oy lastaa Innoliftin avulla raskaat kuormat pakettiautoon

Suomalainen perheyritys Kemas Oy hankki kymmenen vuoden jälkeen toisen Innolift nostimen helpottaakseen sekä nopeuttaakseen kuormien lastaamista ja Frendix Oy toimitti Innolift nostimen perille Kouvolan Keltatehtaalle, jossa Kemas Oy:n toimipiste sijaitsee. Kemas OY:n hankintapäällikkö Janne Petäjistö kertoo olevansa tyytyväinen Innoliftin käyttöön ja kestävyyteen.

Yritys toimii mekaanisten huolto- ja kunnossapitotöiden tekijänä prosessi- ja voimalaitosteollisuudessa. Liikeideaan kuuluu oleellisesti joustavat, tehokkaat ja laadukkaat toimitukset. Kemas Oy:n tavoitteena on luoda luotettavan kumppanin asema yhteistyöyrityksissä, joka välittää myös asiakkaan onnistumisesta ja lopputuotteesta.

Löydät Kemas Oy:n osoitteesta: https://www.kemas.fi/  

Tutustu ja valitse Frendixin monipuolisesta valikoimasta pitkäikäinen Innolift lavakuormaaja: http://frendix.fi/index.php/innolift/

Kuvassa vasemmalla Kemaksen hankintapäällikkö Janne Petäjistö ja oikealla Frendixin myyjä Joni Poutiainen.

09.07.2019

Frendixin kansainväliset myyntipäivät

Ensimmäistä kertaa 4.7.-7.7.2019 järjestetty Frendix lanseeraus- ja myyntitapahtuma on takanapäin ja tunnelma on loistava.

Frendix Oy järjesti myyntipäivät omille myyjilleen pääkonttorillaan Järvenpäässä ja tapahtumassa lanseerattiin kansainvälisille markkinoille seitsemän uutta tuotetta, jotka ovat kaikki suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tapahtumaan saapui yli 30 vierasta yhteensä 20 maasta niin USA:sta, Japanista, Israelista kuin monista Euroopan maista. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, kaikki kansainväliset vieraat olivat tyytyväisiä päivien antiin ja henkilökohtaiset suhteet kansainvälisiin myyjiin vahvistuivat siis entisestään.

Löydät kaikkien myyjiemme yhteystiedot verkkosivuiltamme.

12.04.2019

Frendix USA ja Innolift ProMat-messuilla Chicagossa

Frendix USA esitteli Innoliftiä nelipäiväisillä Chicagon messuilla, jonne saapui ensimmäisenä päivänä yli 45 000 kävijää. Messuhumusta tarttui mukaan paljon positiivista palautetta ja kiinnostuneita ostajia.

Frendix USA , ProMat 2019

26.03.2019

Frendix Japani aurinkoisella maaliskuun vierailulla

Frendix Japani saapui vierailulle Järvenpäähän katsomaan, mitä Frendixissä on tällä hetkellä tekeillä. Vierailun aikana esittelimme muun muassa päivitettyä rengasvarastoa, josta julkaisimme aikaisemmin pientä esimakua videolle. Aurinkoisen maaliskuun päätteeksi vierailijat lähtivät 26:n suuruisen Innolift-tilauksen kanssa.

21.02.2019

Päivitetty rengasvarasto

Tule käymään Järvenpäässä ja tutustu Frendixin päivitettyyn rengasvarastoon, josta kerromme mielellämme lisää. 

Katso lyhyt video rengasvarastosta tästä tai YouTube-kanavaltamme: https://www.youtube.com/watch?v=EOqdNWdagzE

01.02.2019

Frendix täydessä työn touhussa

Joukkomme kasvaa ja valmistimme juuri Konalaan yhden Suomen suurimmista rengasvarastoista. 

Kannattaakin pitää silmällä tulevia uutisia, sillä esimerkiksi HMS varastonhallintaohjelmaan saadaan pian liitettyä tiedonkeruun mullistava renkaiden urasyvyys skanneri.

23.08.2018

Frendix IAA messuilla Hannoverissa

Frendixin Saksan edustajat saivat vahvistusta Suomesta vuoden 2018 ”IAA Driving Tomorrow” messuille. Frendixin ständillä oli koko messujen ajan kova tungos. Innoliftia kävi ihastelemassa edustajia pienistä ja isoista yrityksistä. Suorien kauppojen määrä oli ennätyksellisen suuri. Messuständi oli erittäin näyttävä. Siitä erityiskiitos Saksan myyntikonttorille!

07.08.2018

Frendix Germany muutti uusiin tiloihin Hampuriin

Frendixin kansainvälinen myyntiverkosto laajenee ja kehittyy. Uusia toimipisteitä avataan ja nykyisiä toimipisteitä laajennetaan sekä kehitetään. Saksan toimipiste muutti uusiin isompiin tiloihin Hampuriin.

19.03.2018

Innoliftin esittelypiste nyt Juhan Autossa Oulussa

Innolift on nyt nähtävissä myös Oulussa Juhan Autossa. 
Autoliikkeessä pääset näkemään laitteen omin silmin ja kokeilemaan sitä itse. Kuvassa oleva myyntijohtaja Mika Lahtinen kertoo mielellään laitteesta lisää.

19.02.2018

Delete helpotti ajoneuvon lastaamista Innoliftin avulla

Delete on johtava täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoaja.

”Päädyimme Innoliftiin, koska haimme uutta ratkaisua lastin lastaamiseen ja purkamiseen pakettiautoihin. Tarvitsimme pakettiautoon sopivaa laitetta ajatellen työturvallisuutta, pientä tilan tarvetta ja helppokäyttöisyyttä. Raskaiden pesureiden ja laitteiden nostaminen autoon ja pois oli saatava helpoksi ja turvalliseksi. Innolift on vastannut tarpeisiimme hyvin.”

-Jari Nordlund, kalustopäällikkö

02.02.2018

Kuljetusalan yritys Asappi valitsi Innoliftin

Asappi Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nopea ja luotettava kuljetusalan yritys, joka haluaa jatkuvasti kehittää omaa toimintaansa ja olla kuljetusalan edelläkävijä.

”Valitsimme Innoliftin pakettiautoihimme helpottamaan raskaiden kuormien lastausta ja purkua.
Innolift sopii meille loistavasti monikäyttöisyytensä ansiosta.
Kiinteää asennusta ei tarvita, joten voimme käyttää laitetta sekä varastolla että autoissa.”

-Sami Kantanen Asappi Oy

11.01.2018

Näkyvämmin tien päällä.

Frendixin uusin myyntikalustomme sai upeat teippaukset.

LänsiAuto Vantaa panostaa Asiakkaaseen

LänsiAuto uskoo tulevaisuuteen talouden suhdanteista huolimatta. Pyörät täytyy pyöriä ja ihmisten täytyy liikkua eikä maailma tähän ole pysähtymässä, toteaa Jälkimarkkinointijohtaja Jouko Hakkarainen.

Länsiauton laaja merkkivalikoima, sekä kattava ja osaava huoltoverkosto on ollut yrityksen kulmakiviä vuodesta toiseen, mutta asiakasta täytyy voida palvella vielä paremmin nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Hakkarainen.

Ihmisten työtahti ja kiireellisyys ovat määrääviä tekijöitä kuinka heitä täytyy palvella.

Kun autolle varataan huoltoa, on jo itsestäänselvyys että myös renkaat kuuluvat huollon piiriin. 

Renkaiden säilytys kerrostalon häkkivarastossa tai autotallin perällä ei aina ole oikea ratkaisu ajankäytönkään kannalta.

Vantaan Pakkalassa sijaitsevaan täyden palvelun autoliikkeeseen tehtiin autoilijan kannalta paras mahdollinen ratkaisu säilyttää ja huolehtia oikein heidän renkaista.

Valitsimme Kotimaisen Frendix Rengashotellin, jossa asiakkaan renkaat on aina oikein varastoitu. Myös renkaiden vaihtoaika per asiakas lähes puolittui loppuun mietityn ja toteutetun rengaslogistiikan vuoksi, mikä tuo valtavaa etua ennen muuta asiakkaillemme, toteaa Varaosavastaava Mikko Stenfors ja Huoltopäällikkö Jyri Virkkumaa.
Frendix on kehittänyt Rengashotellinsa niin, ettei virheitä voi tapahtua renkaiden sisälogistiikassa ja näinhän se pitää ollakin.

Pyrimme Autoliike ketjuna olemaan ajan hermolla myös tulevaisuudessa ja yhteistyötä Frendixin kanssa luonnollisesti jatketaan, päättää Hakkarainen. 

Ota askel oikeaan suuntaan ja valitse frendiksi Frendix! - Katso

Katso uusi esittelyvideo tästä tai Youtube- kanavaltamme: https://www.youtube.com/watch?v=WHxtxUBqkM0

Frendix Siirtorengasvaraston kasaus

Katso video kuinka valmistuu kotimainen Frendix Siirtorengasvarasto kehä III:n kupeeseen. Nämä hyllyt liikkuvat kammesta kääntämällä, mutta rakennamme myös sähköllä toimivia kokonaisuuksia. Nostimet, lisälaitteet ja hallintaohjelmat ovat myös Frendixin omaa tuotantoa. Puhtaasti kotimaisia!

 

25.08.2015

Pinoamisvaunuihin saatavilla tablet-teline HMS ja Aika ohjelmien käyttöä varten

Kamerajärjestelmä Frendix Rengaspinoajiin

Frendix Rengaspinoajiin on nyt saatavilla Kamerajärjestelmä, jolloin voit helposti nähdä mihin renkaat tulisi asettaa. Tämä on erityisen tärkeää korkeissa varastoissa, joissa renkaita voi olla jopa 8 tasossa.

13.02.2015

Uudet nettisivut avattu

Menneellä viikolla aukesi uudet vientisivut osoitteessa www.frendix.com ja nyt myös kotimaan sivut. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!