Tilaus- ja sopimusehdot

 

Yleiset ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Frendix Oy, Y-Tunnus Y-tunnus 2168997-8. Myymme verkkokaupan tuotteita pelkästään Suomen alueelle yrityksille, joilla on laskutus- ja toimitusosoite Suomessa. Tuotteiden hintoihin lisätään toimituskulut ja arvonlisävero. Pidätämme oikeudet hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Ostaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä ostoskorin tai tarjouspyyntölomakkeen kautta osoitteesta frendix.fi/kauppa, maksutapa on lasku.  Kyseessä on b2b-verkkokauppa.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja näiden hinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostin ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus tapahtuu Frendix Oy:n valitseman yhteistyökumppanin kautta. Tarkempi toimitusaika määräytyy tilauksen tehtyä ja on tuotekohtainen. Myyjä järjestää erikseen laskutettavan rahdin tilauksen toimitusosoitteeseen. Tilauksen voi myös noutaa Frendix Oy:n varastolta: Vierikatu 11, 04430 Järvenpää.

Pidätämme oikeudet muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Ennen tilausta tehdessään asiakkaan on tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden hinnat, jotka kävijät näkevät verkkokaupassa, ovat ilmoitettu ilman arvonlisäveroa. Tilausvaiheessa kulloiseenkin hintaan lisätään tähän kuuluva arvonlisävero. Tuotteita voidaan tilata verkkokaupasta laskulla. Maksuehto laskulle on 14 päivää netto laskun päiväyksestä.

 

Ongelmatilanteet vääränlaisten tuotteiden tai vioittuneiden tuotteiden osalta

Mikäli tuote on jostain syystä kadonnut tai hävinnyt kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan välittömästi ilmoittaa virheestä osoitteeseen sales@frendix.fi tai postitse

Frendix Oy
Vierikatu 11
04430 Järvenpää

Ilmoitukseen tulee lisätä seuraavat tiedot:

Nimi, osoite ja puhelinnumero

Tilausnumero

Ilmoitus viallisesta tuotteesta tai virheellisestä toimituksesta tulee tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote, tai paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta välittömästi tehtävä reklamaatio rahdinkuljettajalle. Olethan suoraan asiakaspalveluun yhteydessä ”Yhteystiedot” sivun kautta.

 

Tuotetakuu

Jokaiseen tuotteeseemme sisältyy vuoden takuu joka alkaa toimituspäivästä lähtien. Laitteen käyttö tulee olla käyttöohjeen mukainen ja 1-vuorotyössä. Takuu ei koske normaaleja kulutusosia kuten pyöriä ja akkuja, ellei niissä ole selvästi havaittavissa rakennevikoja. Takuuasioissa olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät ’’Yhteystiedot’’ osiosta.

 

Palautusoikeudet ja peruuttamiset

Tilatuilla ja vahvistetuilla tuotteilla ei ole palautus- ja peruuttamisoikeuksia

 

Tilausvaatimus

Jokaisella verkkokaupasta tilaavalla on oltava voimassa oleva Y-tunnus. Tilausvaiheessa luottotiedot tarkistetaan.

 

Muut tärkeät tiedot

Pidätämme oikeudet muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Ennen tilausta tehdessään asiakkaan on tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Frendix Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Noudatamme teknisen kaupan sopimusehtoja.