Rengashyllyt kaikille varastoille

Yhteensopivat

Kaikki varastoelementit sopivat täydellisesti yhteen ja ovat helposti muunneltavissa. Varastoelementit ovat CE hyväksyttyjä ja työskentely sujuu turvallisesti ja ergonomisesti.

Tilan optimointi

Asiakaskohtaisella suunnittelulla tilasta saadaan paras hyöty irti kustannustehokkaasti. Hyllypaikat täyttyvät ja löytyvät kätevästi TireMANAGER-ohjelman avulla.

Käsin koskematta

Frendix varastoelementtien yhteensopivuus mahdollistaa sujuvan ja nopean renkaiden käsittelyn käsin koskematta. Helppo työskentely nostaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja asiakkaat ovat tyytyväisiä nopeasta ja sujuvasta palvelusta.

Kiinteät hyllyt

Frendix rengashyllyt pystyhyllyt

Pakettihyllyt

Erityisesti korkeissa varastoissa tilasta saadaan paras hyöty irti. Renkaat säilytetään vaakatasossa. Pakettisarjojen käsittely onnistuu käsin koskematta, nopeasti ja turvallisesti.

Frendix rengashyllyt kombihyllyt

Kombihyllyt

Kuorma-auton ja henkilöauton renkaat samassa rengashyllyssä mahdollistaa joustavan ja monipuolisen varastoinnin.

Frendix paketti rengashyllyt

Pystyhyllyt

Renkaat ovat pystyasennossa hyllyissä. Pystyhyllyt ovat edullinen investointi uusille renkaille.

Siirtohyllyt

Siirtohyllyistä saat parhaimman hyödyn suurissa varastoissa. Pakettisarjojen käsittely käsin koskematta nopeasti ja turvallisesti.

Frendix kasikayttoinen siirtovarasto

Käsikäyttöiset

Siirtohyllyt avautuvat käsin kampeamalla samaan tapaan kuin arkistohyllyt.

Renkaat sijoitetaan hyllyihin vaakatasossa ja pakettisarjojen käsittely käy helposti käsin koskematta, nopeasti ja turvallisesti.

Frendix sahkokayttoinen siirtohylly

Sähkökäyttöiset

Siirtohyllyt avautuvat sähköisesti ohjauspaneelin avulla.

Renkaat sijoitetaan hyllyihin vaakatasossa ja pakettisarjojen käsittely käy helposti käsin koskematta, nopeasti ja turvallisesti.

Automaattinen siirtohyllyvarasto

Saat mahtumaan enemmän renkaita samaan tilaan siirtohyllyjen avulla ja sähkökäyttöisyys mahdollistaa pidemmät ja korkeammat hyllyt.

Kosketusnäytöltä hallitset hyllyjä sekä luet niistä kertyviä huoltotietoja. Valoverho ja hätä-seis-kytkin estävät tapaturmien syntymistä.

Rengashyllyjen tekniset tiedot

Hylly TS6

Ø = 620 mm

D = 200 mm

Hylly TS7

Ø = 700 mm

D = 235 mm

Hylly TS8

Ø = 800 mm

D = 300 mm