Skip to main content

Maailman ensimmäinen itsekiipeävä lavakuormaaja

Enemmän kuljetuksia päivässä

InnoLIFTin avulla toimitat kuormasi nopeasti pienempien ajoneuvojen ansiosta ahtaissakin paikoissa esimerkiksi pakettiautoilla.

Kun kuljetat pakettiautoilla, voit hyödyntää enemmän C-ajokortin kuljettajia.

Täysin ajoneuvosta riippumaton

InnoLIFT korvaa takalaitanostimen ja muut nostolaitteet. Kun ajoneuvoon ei tarvitse tehdä muutoksia, voit hyödyntää InnoLIFTia eri ajoneuvojen välillä.

Voit käsitellä jopa 1 000 kg kuormia  ja tarvitset vain yhden kuljettajan.

Pidä huoli työntekijöidesi turvallisuudesta ja terveydestä

Tyytyväisemmät työntekijät hoitavat työnsä tehokkaammin.

Vähennät myös sairaspoissaoloja ja selkäkipuja, kun työntekijöiden ei tarvitse nostaa kuormaa käsin.

Frendix InnoLIFT haarukat vedetaan ulos

Suomalainen innovaatio

Lavakuormaaja, joka sopii erityisesti pakettiautoilla ja kevyiden ajoneuvojen avulla suoritettavaan tavaroiden jakeluun.

InnoLIFTin erikoisuus on siinä, että lastaamisen jälkeen Innolift “kiipeää” ajoneuvoon. Kuljetuksen jälkeen sillä on mahdollista purkaa kuorma ja siirtää se asiakkaan tiloihin.

Jos omistat Innoliftin, et tarvitse perälaitanostinta, trukkia, pumppukärryjä, nostopuomia tai ylimääräistä miesvoimaa. Innoliftin avulla suoritat työt aikaa ja vaivaa säästäen.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

InnoLIFT käytössä

1. Nosta kuorma autoon

2. Vedä tukijalat taakse ja nosta runko ylös

3. Työnnä tukijalat sisään

4. Työnnä innolift ja kuorma autoon

InnoLIFT ajomoottorilla

Ajomoottorilla varustettu InnoLIFT sopii raskaiden kuormien nostamiseen, erityisesti pienten ja painavien tavaroiden nostoon.

Frendix InnoLIFT ajomoottori malli

Heavy Duty – jopa 1 000 kg nosto

InnoLIFT mallit nostavat enintään 1 000 kg painoisia kuormia ja heavy duty mallit sopivatkin parhaiten raskaiden kuormien nostoon.

Frendix InnoLIFT 1000 kg malli

Uusi InnoLIFT versio 8!

Yli 25 vuoden kokemuksemme ja maailmanlaajuisen asiakaspalautteemme ansiosta pystymme jatkuvasti kehittämään alkuperäistä suomalaista InnoLIFT-lavakuormaajaamme. Alkuvuodesta julkaistu versio 7 vastaanotettiin markkinoilla hyvin ja nyt julkaisimme uuden versio 8:n!

Versio 7 oli vakain versiomme tähän asti ja sama kone on nyt versio 8 myötä entistäkin kestävämpi ja mukava käyttöisempi. Koneen käyttöikää on pidennetty entistäkin kestävämmillä osilla ja käyttömukavuutta on kasvatettu mm. vähentämällä käytöstä lähtevää ääntä ja nopeammalla latausajalla.

Jatkamme InnoLIFTin kehittämistä entistäkin paremmaksi myös tulevaisuudessa.

 

Made in Finland

Esittelimme ensimmäisen mallimme yli 20 vuotta sitten ja edelleenkin kaikki InnoLIFT koneet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tämä takaa laadukkaan tuotteen ja tyytyväiset asiakkaat ympärimaailmaa.

 

Mallit eri tilanteisiin

InnoLIFT sopii monipuolisesti pakettiautoilla, kuorma-autoilla, peräkärryillä ja muilla kevyillä ajoneuvoilla suoritettavaan tavaran jakeluun. Meiltä löydät myös malleja, jotka tarjoavat ratkaisuja erikoistapauksiin, kuten erittäin pieniin pakettiautoihin tai suljetuille lavoille.

IM600_800_V6

Katso kaikki InnoLIFT mallit ja tekniset tiedot täältä

Tekniset tiedot