Skip to main content

FRENDIX TYÖPAIKAT

Töihin Frendixille?

Frendix on mielenkiintoinen ja kehittymiseen kannustava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia innokkaita osaajia joukkoomme. Järvenpään toimistoltamme löytyy mm. teknisiä myyjiä, ohjelmistokehittäjiä sekä talous- ja markkinointipuolen työntekijöitä. Jokelan ja Porin tuotantotiloissamme työllistämme mm. hitsaajia, suunnittelijoita sekä kokoonpanosta huolehtivia työntekijöitä. Lue tarkemmin yrityksestämme ”Yritys” sivulta ja tutustu tuotevalikoimaan ”Tuotteet” tai verkkokauppaamme ”Frendix Store” sivuilta.

Avoimet paikat

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Lähetä avoin työhakemus!

Lähetä meille työhakemuksesi ja kerro, missä olet hyvä ja minkälaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella sivun alapuolisesta lomakkeesta. Pääasia on se, että pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi työssä. Arvostamme erityisesti asennetta, aitoa mielenkiintoa työtehtäviäsi kohtaan, tahtoasi kehittyä ammattilaisena sekä itseohjautuvaa työskentely tapaa.

Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja kun ne johtavat haastatteluun, olemme hakijoihin yhteydessä. Täytä lomake sivun alapuolelta ja lähetä tietosi, CV:si, saatekirjeesi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Katja Pitkänen, email katja.pitkanen@frendix.fi / tel. 050 45 23 920 tai sales@frendix.fi / tel. 010 821 0700

Tiedostojen lisääminen lomakkeeseen

Huom. Lomaketta lähettäessä tarkista, että kaikki pakolliset kentät (*) on täytetty ja että lähetettävien tiedostojen koko ja tyyppi vastaavat näitä ehtoja:

  • Voit lähettää vain kaksi tiedostoa hakemuksen yhteydessä (CV ja saatekirje)
  • Suurin hyväksytty tiedosto koko on 5 mb / tiedosto
  • Hyväksymme tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, pdf, dwg, gif, tiff,  docx, odf

Lähetä avoin työhakemus