FRENDIX TYÖPAIKAT

Töihin Frendixille?

Frendix on mielenkiintoinen ja kehittymiseen kannustava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia innokkaita osaajia joukkoomme. Järvenpään toimistoltamme löytyy mm. teknisiä myyjiä, ohjelmistokehittäjiä sekä talous- ja markkinointipuolen työntekijöitä. Jokelan ja Porin tuotantotiloissamme työllistämme mm. hitsaajia, suunnittelijoita sekä kokoonpanosta huolehtivia työntekijöitä. Lue tarkemmin yrityksestämme ”Yritys” sivulta ja tutustu tuotevalikoimaan ”Tuotteet” tai verkkokauppaamme ”Frendix Store” sivuilta.

Avoimet paikat

Vientimyyjä, Järvenpää

Vientimyyjä

Haemme Järvenpäähän myyjää vientiin vakituiseen työsuhteeseen nosto- ja siirtolaite puolelle.
Työhön kuuluu yhteydenpito myyntimaihimme ympäri maailmaa muiden myyntitöiden ohella.
Edellytämme erinomaista englannin ja suomen kielen kirjoittamis- ja puhetaitoa.

Eduksi luemme halun ratkaista teknillisiä ja myynnillisiä asioita muuttuvassa maailmassa.
Katsomme myös aikaisemman myyntikokemuksen eduksi. Työtehtävien omaksumiseen emme edellytä tiettyä koulutusta vaan ensisijaisen tärkeää ovat työntekijän oma-aloitteisuus, sujuva viestintä ja halu kehittyä.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan kehittymiseen esimerkiksi
koulutuksien kautta. Työtehtäviisi saat hyvän perehdytyksen ja työkaverien tuen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä meille verkkosivujemme kautta CV, avoin hakukirjeesi ja palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemus

Lähetä avoin työhakemus!

Lähetä meille työhakemuksesi ja kerro, missä olet hyvä ja minkälaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella sivun alapuolisesta lomakkeesta. Pääasia on se, että pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi työssä.

Arvostamme erityisesti asennetta, aitoa mielenkiintoa työtehtäviäsi kohtaan, tahtoasi kehittyä ammattilaisena sekä itseohjautuvaa työskentely tapaa.

Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja kun ne johtavat haastatteluun, olemme hakijoihin yhteydessä. Täytä lomake sivun alapuolelta ja lähetä tietosi, CV:si, saatekirjeesi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja: sales@frendix.fi / puh. 010 8210700

Lähetä avoin työhakemus