FRENDIX TYÖPAIKAT

Töihin Frendixille?

Frendix on mielenkiintoinen ja kehittymiseen kannustava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia innokkaita osaajia joukkoomme. Järvenpään toimistoltamme löytyy mm. teknisiä myyjiä, ohjelmistokehittäjiä sekä talous- ja markkinointipuolen työntekijöitä. Jokelan ja Porin tuotantotiloissamme työllistämme mm. hitsaajia, suunnittelijoita sekä kokoonpanosta huolehtivia työntekijöitä. Lue tarkemmin yrityksestämme ”Yritys” sivulta ja tutustu tuotevalikoimaan ”Tuotteet” tai verkkokauppaamme ”Frendix Store” sivuilta.

Avoimet paikat

Verkkokauppias, Järvenpää

Verkkokauppias, Järvenpää

Etsimme verkkokauppamyyjää vakituiseen työsuhteeseen Järvenpään konttorillemme. Voit olla kokenut verkkokauppamyyjä tai innokas aloittelija, joka kasvaa asemaansa ajan kanssa. Verkkokauppatuotteet koostuvat erilaisista materiaalinkäsittelylaitteista, mutta ovat laajennettavissa muihinkin tuotteisiin.

Miksi hakea Frendixille töihin?

  • Pääset tuomaan vahvasti esille omia näkemyksiäsi, sillä valitsemme aina parhaan idean huolimatta siitä, kuka sen on keksinyt.
  • Meille on tärkeää, että sinun työskentelysi olisi sinulle mielekästä ja hyödyntäisi juuri sinun vahvuuksiasi.
  • Meiltä saat tukea itse nettikaupan rakentamiseen, markkinointiin, varaston hallintaan ja 25 vuoden osaamisen eri materiaalinkäsittelylaitteista sekä valmiin Woocommerce verkkokauppa-alustan.
  • Järvenpään konttorimme sijaitsee hyvällä paikalla lähellä keskustaa ja pääset työskentelemään niin konttorin kuin varastotilan puolella.
  • Työntekijä etuihin kuuluu mm. maksuttomat koulutusmahdollisuudet oman toiminnan kehittämiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

Kykyä ja halua rakentaa toimiva, nykyaikainen ja tuloksellinen nettikauppa. Toivomme sinulta itseohjautuvaa toimintaa ja uskallusta uudistaa vanhoja työskentelymalleja. Osaat työskennellä itsenäisesti ja yhdessä muiden kanssa. Sinulle ei tuota vaikeuksia olla yhteydessä myös suoraan loppuasiakkaisiin.

Odotamme jatkossa myös näkemystä ja ehdotuksia tulevaisuuden tuotevalikoimasta. Edellytämme hyvää suomen- ja englannin kielen puhe- ja kirjoitustaitoa.

Hieman meistä

Frendix Oy on suomalainen vuonna 1997 perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa nosto- ja siirtolaitteita sekä tuottaa kokonaisvaltaisesti rengasvarastoratkaisuja. Palvelemme pääosin auto-, rengas- ja kuljetusaloja, mutta tarjoamme tuotteita myös esimerkiksi elintarvike- ja lääkealoille. Pääkonttorimme sijaitsee Järvenpäässä ja tuotantotilamme sijaitsevat Jokelassa ja Porissa.

Frendixin tarkoituksena on luoda hyvinvointia niin meidän asiakkaillemme kuin meille itsellemme. Uskomme, että kaikkien hyvinvointi luo menestyneen ja pitkäikäisen yrityksen, joka inspiroi kaikkea kehitystämme. Uskomme myös, että tyytyväiset työntekijät luovat hyvinvoivan ilmapiirin, jossa työntekijät työskentelevät tehokkaammin ja uskollisemmin työnantajalleen kuin myös toisilleen.

Lähetä avoin työhakemus!

Lähetä meille työhakemuksesi ja kerro, missä olet hyvä ja minkälaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella sivun alapuolisesta lomakkeesta. Pääasia on se, että pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi työssä. Arvostamme erityisesti asennetta, aitoa mielenkiintoa työtehtäviäsi kohtaan, tahtoasi kehittyä ammattilaisena sekä itseohjautuvaa työskentely tapaa.

Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja kun ne johtavat haastatteluun, olemme hakijoihin yhteydessä. Täytä lomake sivun alapuolelta ja lähetä tietosi, CV:si, saatekirjeesi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: Katja Pitkänen, email katja.pitkanen@frendix.fi / tel. 050 45 23 920 tai sales@frendix.fi / tel. 010 821 0700

Tiedostojen lisääminen lomakkeeseen

Huom. Lomaketta lähettäessä tarkista, että kaikki pakolliset kentät (*) on täytetty ja että lähetettävien tiedostojen koko ja tyyppi vastaavat näitä ehtoja:

  • Voit lähettää vain kaksi tiedostoa hakemuksen yhteydessä (CV ja saatekirje)
  • Suurin hyväksytty tiedosto koko on 5 mb / tiedosto
  • Hyväksymme tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, pdf, dwg, gif, tiff,  docx, odf

Lähetä avoin työhakemus