Skip to main content

FRENDIX YRITYKSENÄ

Frendix suunnittelee ja valmistaa johtavaa logistiikkaa Suomessa ja toimii yli 30 maassa

Frendix logo.
Hyvä suhde asiakkaisiimme, yhteistyökumppaneihimme ja tietysti työntekijöihimme on meille tärkeää. Haluamme luoda pitkiä asiakas- ja yhteistyösuhteita ja moni meistä työskenteleekin ystäviensä tai perheenjäsentensä kanssa. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on avainasemassa tuotteidemme kehityksessä ja se mahdollistaa entistäkin toimivimpien ratkaisujen toteuttamisen asiakkaidemme tarpeisiin.
Me Frendixillä uskomme, että tyytyväiset työntekijät luovat hyvinvoivan ilmapiirin, jossa työntekijät työskentelevät tehokkaammin ja ovat uskollisempia työnantajalleen. Uskomme, että hyvinvointia edistävät olosuhteet edesauttavat luomaan menestyneen ja pitkäikäisen yrityksen.

Yhdessä toimiminen ja hyvinvoinnin edistäminen inspiroivat tuotteitamme ja tuotekehitystämme ja tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan nykyiset ja tulevat haasteet.

Frendix toimittaa ratkaisuja mm. rengas-, auto- ja kuljetusaloille
sekä elintarvike- ja lääketeollisuuteen

 • Rengashyllyt
 • Rengasnostimet
 • Rengasapuvälineet
 • Rengaskoneet
 • Rengashallinta
 • Rengastietojen kerääminen
 • Markkinointi
 • Monivarasto -käsittely

InnoLIFT lastaa kuorman ja kiipeää mukaan paketti- ja kuorma-autoihin.

 • Pinoamisvaunut
 • Haarukkavaunut
 • Nostopöydät
 • RST nostimet

From Finland

Valkoinen toimistorakennus, jonka oikeassa yläkulmassa olevassa valotaulussa lukee Frendix.

Järvenpään toimisto

Mitä Frendix tarkoittaa?

Juha Korpela valitsi suomalaisen hyvää ystävää tarkoittavan sanan ”frendi” kuvastamaan yrityksen toimintaa ja ajattelua.

Korpela oli todistanut liiketoiminnassa liian usein tilanteita, joissa vastapuolet pyrkivät saavuttamaan etua toisen kustannuksella. Tästä syystä Frendixin arvot perustuvat ystävyyttä kuvastavaan toimintaan, jolla pyritään harjoittamaan liiketoimintaa mieluummin yhteistyöllä ja toista auttamalla, koska frendit eivät jätä toisiaan pulaan.

Frendix tuotanto Jokelassa

Jokelan tuotanto

Mistä kaikki alkoi?

Juha Korpela perusti Frendixin vuonna 1997 suunnittelutoimistoksi. Ajatuksena oli kehittää uusia ja innovatiivisia tuotteita kuljetus- ja logistiikkateollisuudelle, ja se on pysynyt niin tähän päivään asti. Ensimmäinen oma tuotanto alkoi nopeasti Suomessa ja innovatiiviset ratkaisut ja korkealaatuiset tuotteet ovat nopeasti johtaneet kansainväliseen hyväksyntään ja globaalin Frendix myyntiverkoston muodostumiseen. Tänä päivänä jopa 80 % Frendixin liikevaihdosta koostuu viennistä.

For the World

Kansainvälinen myyntikokous 2019

Frendix jälleenmyyjät

Frendix jälleenmyyjät ja asiakkaat löytävät yrityksen hyvä maineisten ja laadukkaiden tuotteiden kautta, mutta jäävät Frendixin arvojen ja ihmisten vuoksi.

Hyvien tuotteiden ja asiakassuhteiden lisäksi Frendixin menestyksen edellytyksenä ovat juurikin hyvät suhteet Frendixin jälleenmyyjiin. Heidän osaamisensa ja heidän mielipiteensä ovat tärkeä osa kokonaisuutta, josta Frendix muodostuu.

Useat meistä työskentelevät omien perheenjäsentensä ja ystäviensä kanssa. Me haluammekin yhteisvoimin levittää visiota ystävien kanssa tehtävästä yhteistyöstä yli kolmeenkymmeneen myyntimaahamme ja muodostaa sitä kautta Frendix perheen.

Järvenpään tiimi

Suomalainen frendi on perheenjäsen

Meille sana ”perhe” tarkoittaa sekä liike- että henkilökohtaisten suhteiden muodostamista ja sellaista ympäristöä, jossa ihmiset auttavat toisiaan olivat he sitten sukulaisia tai eivät. Siksi kannustamme Frendix-jäseniämme kertomaan aina mielipiteensä ja puhumaan rehellisesti.

Toisin sanoen hyvinvoinnin edistäminen on meille tärkeää niin yrityksen sisällä, kuin sen toteuttaminen asiakkaillemme. Nämä arvot inspiroivat Frendix tuotteita ja tuotekehitystä.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video