Skip to main content

Miten teollisuusalan yritys Frendix ja järvenpääläinen jalkapallo liittyvät toisiinsa?

Kaksi miestä musta-valkoisissa verkka-asussa kättelevät valko-vihreiden julisteiden ja koneiden ympäröimänä.

Jarkko Uotila, NouLA ja Juha Korpela, Frendix Oy

Iso osa omista työntekijöistämme sekä Frendix myyntitoimistomme maailmalla työskentelevät perheenjäsentensä ja ystäviensä kanssa. Frendixillä on perustamisesta lähtien ollut tahto lisätä hyvinvointia yhteistyön ja siitä syntyvän ystävyyden avulla liike-elämässä. Se on meidän suosimamme tapa harjoittaa liiketoimintaa ja uskomme hyvinvoivan yrityksen eli hyvinvoivien ihmisten olevan avainasemassa pitkäaikaisen liiketoiminnan toteutumisessa.

Tavoitteenamme on lisätä hyvinvointia myös tuotteidemme avulla kuten rengaspinoamisvaunujen ja InnoLIFT -lavakuormaajien avulla, mitkä edistävät työntekijöiden ergonomiaa helpottamalla painavien kuormien käsittelyä ahtaissa paikoissa.  Rengashallintaohjelman sekä rengasvarastojen suunnittelupalvelun avulla haluamme edistää asiakkaidemme sujuvaa liiketoimintaa ja helpottaa esimerkiksi johtohenkilöiden työtaakkaa.

Entä miten tämä kaikki liittyy jalkapalloon?

Mielestämme urheilu on loistava tapa lisätä hyvinvointia yritystoimintamme lisäksi. Päädyimme tukemaan paikallista järvenpääläistä jalkapallojoukkuetta Nousevaa Laakaa ja merkiksi yhteistyöstämme Frendixin 25 -vuoden juhlalogo tulee näkymään peleissä mukana bannerin muodossa.

Tavoitteenamme on levittää hyvinvointia ympäri maailmaan, mutta uskomme, että sen saavuttamiseksi tulee hyvinvoinnin ensin toteutua omassa lähipiirissä, josta se pystyy leviämään laajemmalle. Tästä on hyvä jatkaa kohti hyvinvoivaa Järvenpäätä, hyvinvoivaa Suomea ja hyvinvoivaa maailmaa.

Valkoinen banneri kiinnitetty aitaan ja bannerissa lukee Frendix From Finland for the world, Frendix mukana myös NouLa:n jalkapallossa.

Frendix mukana NouLa:n peleissä.

Löydät NouLa:n täältä:

Verkkosivut: noula.fi
Facebook: facebook.com/NouseLaaka