Skip to main content
Frendix logo From Finland for the World ja Vitec FuturSoftin logo Part of Vitec Software Group.
Frendixin Markku Hakarinne ja Vitec FuturSoftin Ilkka Karvonen, kättelevät rengasvarastossa.

 Markku Hakarinne, Frendix Oy (vas.) ja Ilkka Karvonen, Vitec Futursoft Oy (oik.)

Vitec FuturSoftista on muodostunut Frendix Oy:n tärkein ohjelmistokumppani Suomessa ja se on Frendixin IT-päällikkö Markku Hakarinteen ja AutoFutur-ohjelman tuotepäällikkö Ilkka Karvosen ansiota. On oikea onnenpotku, että saman toimialan ohjelmat sattuvat täydentämään ja vahvistamaan toisiaan, mikä kuvastaakin sopivasti mainittujen kaverusten välistä yhteistyötä.

Yhteistyön ansiosta kumpikin osapuoli on pystynyt keskittymään ydinosaamiseensa täysillä. ”Frendixin valitseminen oli meille lottovoitto”, ylisti rovaniemeläinen Tiia Jääskö Polar Renkaalta, kun rengasajanvaraukset satelevat sesongissa ajantasaisesti AutoFuturin kalenteriin.

Vitec FuturSoftin AutoFutur-ohjelma keskittyy autohuoltoon ja Frendixin TireMANAGER – ohjelma rengashallintaan. TireMANAGERin rengashallintaominaisuudet ovat käytettävissä suoraan AutoFuturista ja ohjelmien välillä siirtyvät rengaspaikka, ajanvaraukset sekä asiakastiedot reaaliaikaisesti.

TireMANAGER -ohjelma on suunniteltu autokorjaamo ja autohuolto yrityksien lisäksi autoliikkeiden ja rengasliikkeiden käyttöön. Lue lisää Frendix TireMANAGER- rengashallintaohjelmasta tai jätä tarjouspyyntö sivuillamme: https://frendix.fi/tiremanager/