Skip to main content

Uusi InnoLIFT versio 8

Yli 25 vuoden kokemuksemme ja maailmanlaajuisen asiakaspalautteemme ansiosta pystymme jatkuvasti kehittämään alkuperäistä suomalaista InnoLIFT-lavakuormaajaamme. Alkuvuodesta julkaistu versio 7 vastaanotettiin markkinoilla hyvin ja nyt julkaisimme uuden versio 8:n!

Versio 7 oli vakain versiomme tähän asti ja sama kone on nyt versio 8 myötä entistäkin kestävämpi ja mukava käyttöisempi. Koneen käyttöikää on pidennetty entistäkin kestävämmillä osilla ja käyttömukavuutta on kasvatettu mm. vähentämällä käytöstä lähtevää ääntä ja nopeammalla latausajalla.

Jatkamme InnoLIFTin kehittämistä entistäkin paremmaksi myös tulevaisuudessa.

 

Katso lyhyt InnoLIFT esittely videolta:

Made in Finland

Esittelimme ensimmäisen mallimme yli 20 vuotta sitten ja edelleenkin kaikki InnoLIFT koneet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tämä takaa laadukkaan tuotteen ja tyytyväiset asiakkaat ympärimaailmaa.

Mallit eri tilanteisiin

InnoLIFT sopii monipuolisesti pakettiautoilla, kuorma-autoilla, peräkärryillä ja muilla kevyillä ajoneuvoilla suoritettavaan tavaran jakeluun. Meiltä löydät myös malleja, jotka tarjoavat ratkaisuja erikoistapauksiin, kuten erittäin pieniin pakettiautoihin tai suljetuille lavoille.