Uutiset

Katso uusi rengaspinoaja video

Frendix rengaspinoaja videolla näet pinoajan toiminnassa sekä sen hyvät puolet, joiden avulla rengassettien käsittely on nopeaa ja turvallista käsin koskematta.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=P7awEGisA9Y.

Löydät lisää rengasvarasto videoita YouTube-kanavaltamme ja voit nyt myös seurata meitä Facebookin lisäksi myös Twitterissä ja Instagramissa.

Lue lisää »

Onnistunut lanseeraus Modex -messuilla Atlannassa

Viime viikon Modex -messut Atlantassa ovat nyt takana päin ja Frendix on palannut Suomeen hyvillä mielin. Messuilta kertyi paljon kiinnostusta rengasvarastoratkaisuja kohtaan sekä hyvä määrä kiinnostuneita asiakaskontakteja. Tapahtuma inspiroi mukavasti kehitysideoita tulevaa varten ja nyt Frendix suuntaa katseensa rengasvarastojen myyntiin USA:n markkinoille Innolift kuormaajien lisäksi.

Lue lisää »

Frendix rengasvarastot — rengashyllyt

Frendix TireStorage videolla esitellään kiinteitä seitsemän tason rengashyllyjä. Kiinteät pystyhyllyt ovat edullinen investointi uusille renkaille ja korkeasta tilasta on otettu kaikki hyöty irti. Video: https://www.youtube.com/watch?v=pyeORVDYxwg&t=2s.

Lue lisää »

Frendix rengasvarastot US:n ensiesittelyssä

Frendix lanseeraa Frendix TireStorage rengasvarastot USA:n markkinoille ja tuotteita esitellään ensimmäistä kertaa Modex messuilla, Atlannassa 09.03 – 12.03.2020.

Messut keskittyvät valmistus- ja toimitusketjuratkaisuihin sekä oivalluksiin ja Modexissa on nähtävänä yli 900 erilaista näyttelyä ja osallistujia saapuu runsaasti ympäri maailmaa.

Frendix esittelee tuotteitaan ständillä numero #6158.

Lue lisää »

Frendix Japani messuilla

FRENDIX JAPAN esittelee parhaillaan Innoliftia Tokyossa New Value Creation Exhibition 2019 näyttelyssä Tokyo Big Sitella. Näyttelyyn osallistuu pieniä ja keskisuuria yrityksiä noin 380.

Lue lisää »