TRUKKI-LISÄLAITTEET

KOOI-REACHFORKS®

KOOI-REACHFORKS® tuo lisäarvoa haarukkatrukkeihin lisäämällä niiden monipuolisuutta, mikä vähentää kustannuksia. Tavallinen käytäntö on muuttaa tavanomainen trukki yksi- tai kaksisyvyiseksi, jotta asiakkaat pystyvät paremmin hyödyntämään tilaa ja varastontiheyttä.

Haarukoita käytetään myös perävaunujen lastaamiseen sekä purkamiseen yhdeltä puolelta turvallisuuden lisäämiseksi samalla, kun säästetään aikaa, polttoainetta ja työvoimakustannuksia. KOOI-REACHFORKS® mahdollistavat monien eri kuormalava kokojen käsittelyn turvallisesti ja nopeasti vahingoittamatta kuormalavaa tai tavaroita.

Nämä innovatiiviset haarukat voivat myös vähentää sisäisiä kuljetuskustannuksia jopa 50 % ja mahdollistavat kahden kuorman kuljetuksen samaan aikaan yhden sijaan.

Hydraulinen KOOI-REACHFORKS®

Useammin käytetään kaksoissyvään pinoamiseen, kuorma-autojen ja junien yksipuoliseen lastaamiseen, kaksoiskuorman kuljetukseen ja laajennuksina, kun käytetään eri kokoisia kuormalavoja. Hydraulisia pidennettäviä nostotrukin haarukoita ohjaa trukin kuljettaja, jonka ei tarvitse poistua trukin häkistä.

.

Manuaalinen KOOI-REACHFORKS®

Tarjoaa vaihtoehdon hydraulisesti pidennettäville haarukoille tilanteihin, joissa tarpeet ovat harvinaisia, budjetti on rajallinen tai sellaisille, joilla ei ole mahdollisuutta lisätä hydrauliikkaa kuorma-autoihinsa. Vaihtuva haarukan pituus on aina käytettävissä kun sitä tarvitsee, ne ovat helppokäyttöisiä ja käytännössä  eivät juuri tarvitse huoltoa.

KOOI jatkohaarukat

Ne liukuvat jo olemassa olevien trukin haarukoiden yli lisäten tietyn määrän ylimääräistä pituutta. Käyttämistä suositellaan silloin, kun tarvetta eri pituisille haarukoille esiintyy harvoin.

KOOI PALLETLESS®

Ainutlaatuiset liukulevyn lisälaitteet edesauttavat vihreitä tekoja antamalla valmistajille, jakelijoille ja jälleenmyyjille mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa tavaroita ilman kuormalavoja.

Tämä ei ainoastaan vähennä tarvetta kaataa puita, vaan se mahdollistaa useampien tavaroiden kuljetuksen perävaunuissa tai säiliöissä, mitkä käyttävät vähemmän energiaa. Tämä säästää rahaa, mutta mikä tärkeintä, se on ympäristöystävällinen.

ROLLERFORKS® 

ROLLERFORKS® on mekaaninen erikoiskäyttöinen haarukkatrukki lisälaite, jolla voidaan ladata ja purkaa kontteja ja kuorma-autoja käyttämällä yksittäin pinottuja pakattuja pakkauksia ja niitä voidaan edelleen käyttää kuormalavojen käsittelyyn.

PUSH-PULL

Kuormalavojen sijasta voidaan käyttää liukulevyjä. Yleisesti ottaen liukulevyt ovat halvempia kuin kuormalavat ja lisää tilavuutta voidaan säilyttää konteissa ja kuorma-autoissa. Ohuiden kuormalavan kokoisten levyjen käsittelyyn on käytettävä nostotrukki, kuten Push / Pull.

ROLLERIZED TINE EXTENDERS

Rullatut jatkopiikit on kehitetty erityisesti lentorahtien käsittelyyn. Käytetään pääasiassa sotilaalliseen ja siviili kuljetukseen.