TireStorage

Rengashyllyt, Pinoamisvaunut & Rengashotelliohjelma

Frendixillä on yli 20 vuoden kokemus rengasvarastojen tekemisessä. Pitkän kehitystyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka tarjoavat huippuunsa viritettyä nopeutta ja tehokkuutta.

Frendix Pinoamisvaunut ja laitteet toimivat saumattomasti yhteen Frendix Rengashyllyjen kanssa tarjoten asiakkaillemme ennennäkemätöntä toimintavarmuutta.

VARASTOJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Rengasvaraston määritysvaiheessa tutkitaan varastolle tarkoitettu tila, säilöttävien renkaiden koot sekä selvitetään asiakkaan tarpeet varaston toiminnalle.

Lähtökriteereistä riippuen tarjoamme asiakkaillemme aina toimivinta varastointiratkaisua.

  • Pakettihyllyt (4 rengasta vaakatasossa)
  • Pystyhyllyt (renkaat pystyasennossa)
  • Kuormalavahyllyt
  • Käsikammella
  • Langaton ohjaus
  • Pakettihyllyt (4 rengasta vaakatasossa)
  • Pystyhyllyt (renkaat pystyasennossa)
  • Kuormalavahyllyt

KAIKKI KUUTIOT KÄYTTÖÖN

Vaikka kiinteät hyllyratkaisut puolustavatkin paikkaansa kustannustehokkaana vaihtoehtona, tilasta saadaan paras hyöty Frendix Siirtovarastolla.

Siirtohyllyt toimivat arkistohyllyjen tapaan, jolloin vain yksi käytäväväli on auki kerrallaan.

Yhdessä erikokoisten paikkojen kanssa, siirtovarasto mahdollistaa parhaan mahdollisen tilankäytön optimoinnin.

HALLINTA ON KAIKEN AVAIN

Rengashotellitoimintaan liittyvä varastointi eroaa merkittävästi muusta varastoinnista. Kausivaihtojen tuoma ruuhka on omiaan sekottamaan parhaankin varastointiratkaisun.

Kiireessä renkaita laitetaan väärille paikoille tai kirjaukset jää tekemättä, jos hallintajärjestelmä ei ole mobiilisti käytettävissä ja helppo käyttää.

Tutustu Frendix TireManager -rengashotellin hallintaohjelmaan.

KUN TARVITAAN PARASTA

Frendix rengasvarastojen lippulaiva on logiikkaohjattu siirtovarasto. Varastoa voidaan ohjata joko suoraan Frendix TireManager -hallintaohjelmalla, langattomalla kauko-ohjaimella tai kulkukäytävällä olevasta hallintapaneelista.

Hyllyt avautuvat oikeasta kohdasta jo ennen kuin saavut hakemaan renkaita varastosta.

LUOTETTAVIN TYÖPARISI

Rengassesongin kiireessä on luotettava että pinoamisvaunu toimii ja saat operoitua varaston ylemmillä tasoilla. Siksi Frendixin Pinoamisvaunut on suunniteltu ennenkaikkea kestämään kovaa käyttöä.

Pinoamisvaunu valitaan aina vastaamaan varastoa jossa operoidaan. Isommissa varastoissa käytetään hieman isomman kääntösäteen omaavaa vetomoottorillista pinoamisvaunua.

Korkeissa varastoissa pinoamisvaunuun laitetaan kamera, jolla näkee tarkasti mihin kohtaan haarukat on asetettava.